The best bookmaker bet365

Дървен материал от www.emsien3.com

 

Отоплителни инсталации

Сити Хот ЕООД предлага ефективни, сигурни, икономични и екологични отоплителни решения за Вашия дом. Цялостно изграждане на отоплителни инсталации в жилищни и административни сгради! Проектиранe и изграждане на газови системи и инсталации!

  • Доставка и монтаж на газови котли, бойлери, слънчеви колектори, котли на твърдо гориво, пелетни горелки, радиатори, лири.

  • Изготвяне, окомплектоване и придвижване на документация във връзка с пуск на газта в дома ви;

 

КОТЛИ

 Котли на твърдо гориво

Надеждна, модерна и изгодна алтернатива

Стоманените котли Sоlid 2000 B предлагат евтино и същевременно ефективно отопление на дървесина или въглища, особено в едно- или двуетажни еднофамилни къщи. Изпълнението им се отличава с компактни размери, добър външен вид и дълъг експлоатационен период. 

Предимствата накратко:

Съобразена с потребностите мощностна гама от 16 до 45 kW

  • Лесно почистване през широко оразмерената врата на камерата за пепел
  • Увеличена ефективност с терморегулатор за поддържане на избраната температура
  • Добре изолирана горивна камера чрез шамотни тухли
  • Независимост чрез използване на разнообразно гориво: въглища, дърво, брикети

www.bosch-thermotechnology.com/bg/bg/ocs/solid-2000-b-669335-p

   Газови котли

Стенните газови котли предлагани от Сити Хот с марка Бош са изгодно и гъвкаво решение за апартаменти и еднофамилни къщи.

Природният газ става все по-популярен. Това има своите причини: съвременните газови котли са с високо ниво на сигурност, тъй като всеки котел подлежи на строга европейска стандартизация и има система за самодиагностика.

Природният газ е най-екологичния измежду фосилните горива, защото при изгарянето му се образуват относително по-малко СО2 емисии.
За разлика от отоплението с нафта или въглища не транспортирате гориво и не го съхранявате, което пести ценно време и място. С Bosch можете да използвате всички тези предимства на природния газ. А ако не сте свързани към газоразпределителната мрежа? Няма проблем: предлагаме алтернатива на котлите с пропан-бутан.

 

Кондензни газови котли

Който иска да заложи на ориентирано към бъдещето отопление на газ, използва предимствата на кондензната техника. В комбинация с интелигентно Bosch-управление изразходвате значително по-малко енергия, отколкото при конвенционална система. Научете повече тук!

Кондензни газови котли

Конвенционални газови котли Bosch:
Енергоспестяващи решения за отопление и гореща вода от Бош

Макар икономичността на отоплителната инсталация да е резултат от цялата инсталация, важно значение се пада на ефективността, с която работи котелът. Благодарение на модерната си техника на горелката и ефективен топлообменник конвенционалните котли постигат висока ефективност и работят с минимални топлинни загуби. Те обаче се нуждаят от определена температура на отработените газове за бързото им извеждане навън, предпазвайки комина и уреда от високата им влажност. Конвенционалните котли Bosch постигат ефективност 93%.


 

 Електрически котли

Ако всичко в живота беше толкова просто! Удоволствието от живота се дължи на простите неща. На този принцип Bosch създаде гамата електрически котли Tronic Heat 3500 и Tronic 5000H за вашия дом. Те осигуряват комфортно отопление, а, ако желаете, ще загрее и водата. Монтажът и управлението им са от лесни - по-лесни. И още една точка в тяхна полза - изглеждат страхотно.

www.bosch-thermotechnology.com/bg/bg/ocs/tronic-3500-669924-p

 

ГОРЕЛКИ

 Пелетни горелки 

ХАРАКТЕРИСТИКИ: 

Плавно регулиране на мощността от 5 до 200 kW за различните модели.
Петстепенна модулация за по-добра икономия на гориво.
Автоматично самопочистване при непрекъсната работа на горелката посредством вътрешен шнек, минимизаращ образуването на твърда шлака и събирането на пепел в горивната камера.
Прецизно поддържане на стабилни обороти на вентилатора посредством датчик на Хол.
Надежден програматор с богата визуализация на работните процеси.
Вграден седемдневен таймер за програмиране времето за работа.

Възможност за:
-        модулационно управление на циркулационна помпа,
-        включване на стаен термостат,
-        следене на температурата на димните газове,
-        управление на външен шнек за дозареждане от междинен бункер,
-        включване през UPS, поддържащ нормалната работа при спиране на ел. захранване
-        лесен монтаж и обслужване

 

ПЕЛЕТНИ КАМИНИ

Пелетни камини, произведени от Alfa Plam – сухата пелетна камина Luca и камините с водна риза Commo. Пелетните камини са стилни и атрактивни продукти, които  предлагаме на изогдни условия за своите клиенти.

      

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com